Kanizsai versmondó verseny

2021. szeptember 30-án őszi versmondó versenyt tartottunk a Kanizsai Dorottya Általános Iskolában. Az elmúlt 2 év körülményei sokunkat zártak négy fal közé, de a kultúra, a versek, a mese és a magyar nyelv szeretetét semmi sem szoríthatja korlátok közé!

Ebből az apropóból rendeztük meg idei versenyünket és engedünk teret tanulóink tehetségének. Szabadon választott magyar költők versét mondták el a versenyzők az ősz témakörében. Díjazva 2 korcsoportban lettek.

“Kanizsai versmondó verseny” bővebben

Kiemelkedő pedagógusok munkája

A Mohácsi Tankerületi Központban szép ünnepség keretében köszönték meg a kiemelkedő pedagógusok munkáját. Iskolánkból Hoffmanné Folcz Ágnes Kiemelkedő pedagógiai munkáért kitüntetést vehetett át. A Tankerületi igazgató elismerő oklevelét Ferenczfi Julianna és Szentgyörgyi Szabolcs kapta.
Köszönjük munkájukat! Szeretettel gratulálunk!

„Duna-Dráva a Tehetségekért”

A „Duna-Dráva a Tehetségekért” ösztöndíj program keretében az alábbi tanulóink nyerték el a Duna-Dráva Cement Kft. Ifjúsági és Innovációs Alapítványának támogatását. Ezzel is elismerve eddigi eredményeiket, segítve a tehetségüknek további kibontakoztatását.

Bánhegyi Vivien Blanka (8. évfolyam)
Baráti Lili (8. évfolyam)
Farkas Ákos (7. évfolyam)
Fehér Dominik (8. évfolyam)
Fischer Péter Erik (8. évfolyam)
Kormány Tímea (8. évfolyam)
Kovács Nilla (7. évfolyam)
Pintér Mira (7. évfolyam)
Rittinger Lilla (8. évfolyam)
Gratuláunk és további sok sikert kívánunk!