NTP pályázat-Építs! Programozz!

NTP pályázat – Építs! Programozz!

Iskolánk 2019-ben is pályázott az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő  által meghirdetett, “A matematikai, a természettudományos és a digitális kompetenciák erősítését szolgáló hazai és határon túli tehetségsegítő programok támogatása” című, NTP-MTTD-19 kódjelű pályázati kiírásra.

2019. december 3-án kaptuk a jó hírt, hogy a pályázati kiírásra benyújtott, NTP-MTTD-19-0113 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett Építs! Programozz!című pályázatunk a Támogató döntése alapján 1 100 000Ft vissza nem térítendő támogatásban részesül. “NTP pályázat-Építs! Programozz!” bővebben

Fantasztikus robotok – beszámoló

Iskolánk 2018-ban sikeresen pályázott az EMMI által meghirdetett NTP-s pályázaton.
Fantasztikus robotok című projektünk célja tehetséges, a robotika iránt érdeklődő tanulók számára tevékenység- és élményközpontú robotika szakkör megtartása, robotikához kapcsolódó tanulmányi kirándulás megszervezése volt. Ennek megvalósításáról, a tapasztalatokról szól az alábbi beszámoló.

“Fantasztikus robotok – beszámoló” bővebben

Tan-liget

Nagyon szépen köszönjük Kántor Gábornak és Farkas Istvánnak, hogy a Tan-ligetünk deszkafalát elkészítették! Torma László vállalkozó befejezte az alap elkészítését. A tanárok sövényt ültettek a kerítés mellé.
Nagyon szépen alakul a Tan-liget, melyet a DDC Zöld Megoldás pályázatának segítségével készítünk.
Köszönjük a szülők támogatását!

“Tan-liget” bővebben