NTP pályázat-Építs! Programozz!

NTP pályázat – Építs! Programozz!

Iskolánk 2019-ben is pályázott az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő  által meghirdetett, “A matematikai, a természettudományos és a digitális kompetenciák erősítését szolgáló hazai és határon túli tehetségsegítő programok támogatása” című, NTP-MTTD-19 kódjelű pályázati kiírásra.

2019. december 3-án kaptuk a jó hírt, hogy a pályázati kiírásra benyújtott, NTP-MTTD-19-0113 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett Építs! Programozz!című pályázatunk a Támogató döntése alapján 1 100 000Ft vissza nem térítendő támogatásban részesül. “NTP pályázat-Építs! Programozz!” bővebben

Fantasztikus robotok – beszámoló

Iskolánk 2018-ban sikeresen pályázott az EMMI által meghirdetett NTP-s pályázaton.
Fantasztikus robotok című projektünk célja tehetséges, a robotika iránt érdeklődő tanulók számára tevékenység- és élményközpontú robotika szakkör megtartása, robotikához kapcsolódó tanulmányi kirándulás megszervezése volt. Ennek megvalósításáról, a tapasztalatokról szól az alábbi beszámoló.

“Fantasztikus robotok – beszámoló” bővebben

NTP pályázat – Fantasztikus robotok

 

Tájékoztatjuk Önöket/Titeket, hogy újabb NTP-s (Nemzeti Tehetség Program) pályázatunk nyert!
A FANTASZTIKUS ROBOTOK című pályázat a Támogató döntése alapján 1 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesül. Így 2 napos kirándulást tudunk szervezni a szakkörösöknek, illetve kiegészítőkkel bővíthetjük meglévő eszközeinket.
A pályázat írója: Hoffmanné Folcz Ágnes
A robotika oktatása pályázati segítség nélkül nem valósulhatna meg, hiszen igen költséges eszközökkel dolgozunk. Az előző pályázat eszközei és a mostani pályázat kiegészítői később is rendelkezésünkre állnak, így a robotika szakkör a tanulóknak elérhető marad a következő években is.
(Pályázati azonosító: NTP-MTTD-18-0123)