Őrségi bringás vándor 2019

A tavalyi nagysikerű erdei vándortábor után idén bringás vándortábort szerveztünk. Pécsről vonattal mentünk Szombathelyre, ahol átszálltunk a szentgotthárdi vonatra. Az indulás után 7 és fél órával megérkeztünk az első szálláshelyünkre, a szentgotthárdi kempingbe, ahol 6 személyes sátrak és finom vacsora várt minket. A bringákat, a bukósisakot és a pólókat is ezen a napon vehettük át.

“Őrségi bringás vándor 2019” bővebben

Atlétika – városkörnyéki

A siklósi Városkörnyéki Atlétika Versenyen iskolánk diákjai a következő eredményeket érték el:

IV. korcsoport fiú 

súlylökés              – 1. hely Tomasev Lénárd
1500 m-es futás  – 1. hely Torma Zalán
300 m-es sprint  – 3. hely Tomasev Lénárd
kislabdahajítás    – 4. hely Bosnyák Tarik

III. korcsoport fiú

kislabdahajítás    – 3. hely Szennyai Patrik
600 m-es futás    – 3. hely Szennyai Patrik

II. korcsoport fiú

egyéni összetett  – 1. hely Bódis Normann

Gratulálunk!

Kanizsai Kupa Foci

Kanizsai Kupa 2017. január 28-29.

DSE focicsapata 2. helyet szerzett ezen a  színvonalas nemzetközi tornán!

Zelefai Tamás szervező: A Kanizsai Kupa 17 csapat, közel 150 korosztályos (2006/07.) gyermek részvételével indult. Minden csapat időre megérkezett, és a játékvezetők precízen, korrektül vezették a mérkőzéseket az időkorlátokon belül. Az első nap, három csoportban folytak a küzdelem. A horvát csapatok színt és hatalmas alázatot vittek a játékba. Az utolsó percig hajtottak, néha súrolták a durvaság határát. A játékvezetők azonban kézben tartották a mérkőzéseket, mindössze egyszer kellett kiállítani egy horvát játékost utánrúgásért. Másnap két helyszínen folytatódtak a mérkőzések, az utolsó csoport küzdelmeivel és a helyosztókkal. Itt még kiélezettebb mérkőzéseket játszottak a csapatok, mivel az azonos képességűek találtak egymásra. A Torna végére szinte minden csapat elfáradt és nüanszok döntöttek a végeredmény tekintetében. A csapatok a közönséget (szüleiket) is maximálisan kiszolgálták, sok gólt lőttek és megtettek mindent a színvonalas tiszta játékért.
Összegezve, a Kanizsai Kupa kemény, küzdelmes mérkőzéseket hozott, tele fordulatos, gyors játékkal, sok jó élménnyel és a baráti kapcsolatok erősítésével.

Részletes beszámoló a mellékletben található.
Eredmények és képek 2017 Kanizsai Kupa 2006kcs.