❗️ HÍVUNK ❗️ VÁRUNK ❗️ LEGYÉL TE IS KANIZSAIS ❗️

Kedves Szülők!
A vírushelyzetre való tekintettel – jelenleg – sajnos nem tudunk az iskolánk falain belül nyílt napot hirdetni a leendő elsős gyermekek és szüleik számára. Ennek ellenére szeretnénk bemutatni iskolánkat, leendő elsős tanítóinkat, így lehetőséget biztosítani az Önök számára, hogy megismerkedjenek intézményünkkel és pedagógusainkkal.
Az alábbi ismertető plakátunk mellett egy bemutatkozó, majd beszélgetős találkozóra invitáljuk Önöket, online keretek között. Kérjük, ha szívesen vennének részt ezen a kötetlen beszélgetésen, küldjék vissza az óvodában kapott jelentkezési lapot, vagy írjanak üzenetet számunkra, e-mail címük megadásával. Válaszunkban tájékoztatni fogjuk Önöket az online találkozó időpontjáról, majd elküldjük az Önök e-mail címére a beszélgetés linkjét, amelyre szeretettel várjuk.
Kérjük, figyeljék oldalunkat, nemsokára további bemutatkozó képekkel és videóval is jelentkezünk. 🙂

Advent

Advent a várakozás megszentelése. Rokona annak a gyönyörű gondolatnak, hogy meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk.

Gyermekkorunkban éltünk így. Vágyakoztunk arra, ami biztosan megjött. Télen az első hóesésre. És várakozásunk ettől semmivel sem volt kisebb, erőtlenebb. Ellenkezőleg, nincs nagyobb kaland, mint hazaérkezni, hazatalálni, beteljesíteni és fölfedezni azt, ami a miénk.És nincs gyengébb és jogosabb birtoklás se, mint szeretnünk azt, ami a miénk, akit szeretünk és aki szeret minket. Csak a szeretetben, csak az ismerősben születhet valódi „meglepetés”; lehetséges végeérhetetlenül várakoznunk és megérkeznünk, szakadatlanul utaznunk és szakadatlanul hazatalálnunk. Minden egyéb kaland, minden egyéb megismerés és minden egyéb várakozás véges és kérdéses. Így értem azt, hogy a karácsony a szeretet és advent a várakozás megszentelése.

“Advent” bővebben

Örökös Boldog Iskola

Iskolánk ebben a tanévben is elnyerte az Örökös Boldog Iskola címet. Ebben a hónapban a hála volt a téma: Fontosnak tartottuk, hogy tanév elején megbeszéljük és lezárjuk a digitális oktatás mentális tapasztalatait. Nagyon hiányzott a gyerekeknek az iskola, látható volt mennyire örültek, hogy újra kinyíltak az iskola kapui. Megkerestük hát a rosszban a jót, miért is lehetünk hálásak a karantén idején. Azért is fontos ez, mert segíthet fókuszálni, ha véletlenül hasonló helyzetbe kerülünk még. Felhőkbe burkoltuk ezeket a gondolatokat.