Szakmaismereti versenyek 2019

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által meghirdetett szakmaismereti versenyek közül 3 megmérettetésen indult iskolánk. Ezen versenyek 3 fordulósok, egy 13+1-es totót követően üzemlátogatáson vehetnek részt a tanulók, amiből egy bemutatót (PPT, Prezi) kell készíteniük, majd az első két forduló eredménye alapján kerülhetnek a döntőbe, ahol 10 állomáson mérhetik össze tudásukat a többi csapattal. A döntőn nem csak szakmai ismeretekre, de kézügyességre, kreativitásra, csapatmunkára is szükségük lehet.

Első körben a Villany-ász versenyen mérettették meg magukat tanulóink, ahol mindkét csapatunk bekerült a legjobb 10-be és a döntőn is nagyon szépen szerepeltek, hiszen elhozták az I. és a II. helyezést is. (Felkészítő: Rittingerné Géczi Andrea)

A második versenyünk a Gép-ésszel volt, ahol csapatunk szintén a döntőbe jutott és nagyon szép eredményt értek el: I.helyen végeztek. (Felkészítő: Heidfogelné Seregélyes Edit)

A harmadik verseny az Autománia, ahol a két csapatunk közül egy a döntőbe került, melyre április 11-én került sor Pécsett. (Felkészítő: Heidfogelné Seregélyes Edit)

Képek megtekinthetők itt.