Vándortábor

Tisztelt szülők! Kedves gyerekek!

Az idei évben sajnos személyesen nem tudtuk megtartani a vándortáboros élménybeszámolót, ahol egy kicsit beszélgetve, fényképeket, videókat nézegetve feleleveníthettük volna a tábori emlékeinket és egyben kedvet csináltunk volna másoknak is a táborozáshoz! Ezért úgy döntöttünk, hogy az online térben azért megpróbálkozunk ezzel!

2018-ban volt az első táborunk, a Mecsekben barangolva a kis erdei vándor csapatunkkal 90 km-t tettünk meg a 7 nap alatt. A következő évben bringára pattantunk és az Őrségben tekertünk. 2020-ban már két tábort szerveztünk a nagy érdeklődés miatt. A bringás csapattal a Vértes-Gerecse-Velencei-tó környékét jártuk be, de egy újabb közlekedési eszközt is kipróbáltunk a Körösök mentén, hiszen itt 3 napot kenuban töltöttünk. Szerencsére az érdeklődés nem apad, így idén is két tábort indítunk.

Imádjuk ezeket a táborokat, hiszen így egy kicsit kikerülünk a mindennapi mókuskerékből, feszegethetjük határainkat, egyre inkább kitolhatjuk a teljesítőképességünk határát, így igencsak kilépünk a komfortzónánkból. De így olyan örök, egész életre szóló, maradandó élményekkel térünk haza, amit érdemes mindenkinek legalább egyszer megtapasztalni! Bár azt vesszük észre, hogy aki volt már velünk táborozni, nagyrészt visszatér és jön velünk az újabb és újabb kihívásokat jelentő táborokba!

Az eddigi táborokra egy-egy kis képsorozattal, videókkal szeretnénk visszaemlékezni. Reméljük, hogy a táborban részt vevők újra átélhetik a legjobb pillanatokat és bízunk benne, hogy sok új tanulónak is kedvet csinálunk !

https://www.facebook.com/kanizsai.dorottya.iskola/posts/3817791381611075