Advent 2017

 Iskolánkban a hagyományainkhoz híven minden adventi gyertyagyújtást megünneplünk. Erről készült beszámoló és fotók következnek.

1. gyertya meggyújtása:

Pénteken az első gyertyagyújtás ünnepélyességéről gondoskodtak az ötödikes lányok, fuvoláztak, Kovács Dorina, verset mondott, alsós kiskórusunk énekelt. Köszönjük a szép műsort!

2. gyertya meggyújtása:

Iskolánk 2.b osztályos tanulói énekével és fuvolajátékával kezdődött a második gyertyagyújtás ünnepélyes műsora. Felsős kórusunk a 7.a osztállyal közösen ezt követően angolul és horvát nyelven is köszöntötte az ünnepet.

3. gyertya meggyújtása:

Harmadik gyertyagyújtásunk előtt a 7-es aerobikosok szerepeltek, majd a 3.b-sek fuvoláztak, verset mondtak és meggyújtották a gyertyát, majd alsós kórusunk énekelt.

4. gyertya meggyújtása:

Az idei évben az utolsó tanítási napon gyújtottuk meg a 4. gyertyát. A felsős kórusunk énekelt Galambosiné Honfi Anita vezényletével, illetve elsős aerobikosaink szerepeltek, őket Tamásné Fekete Tünde tanította be.
Ezután Nagy Csaba a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke Kormány Péternek adta át tehetségének, szorgalmának elismeréséül a Koltai Péter díjat.
A karácsonyi műsorunkat (jelenet énekkel, zenével) az 5. osztályosok adták elő. Felkészítőik dr. Holcknechtné Szunyog Beatrix és Tolnai Ágnes.

  ikonra kattintva megtekintheti a fotókat.

 

Iskolánkban a hagyományainkhoz híven minden adventi gyertyagyújtást megünneplünk. Pénteken az első gyertyagyújtás ünnepé…

Közzétette: Kanizsai Dorottya Általános Iskola – 2017. december 2.